Ervaringen

Op deze pagina delen wij ervaringen van families die wij mochten begeleiden.

Wij als familie hebben afscheid genomen van onze echtgenoot, vader, grootvader en overgrootvader. Het verlies was heel verdrietig. Van het eerste moment af waren Anne Joosse met Marie-Janne als stagiaire een rots in de branding. Met een liefdevolle aanpak en de juiste voorstellen om onze wensen vorm te geven en aan te vullen. Een perfecte en snelle organisatie op de achtergrond hoorde erbij. We konden op deze manier op een prachtige manier afscheid nemen en we willen Anne en Marie-Janne daar heel, heel hartelijk voor danken en onze aanbeveling uitspreken!

Onze ervaring met Clary is dat zij zeer meelevend is. Clary doet haar werk met haar hart en dat is voelbaar. Haar warmte en betrokkenheid heeft ons zeer goed gedaan. Clary Leegstra is echt een aanrader.

Beste Anne, ik wilde je hartelijk bedanken voor de goede zorg voor mijn vader, mijn moeder en de organisatie van de afgelopen week. Ik vond het contact prettig en fijn om te zien hoe je de zorg uit handen kon nemen. Dank!

In november kregen wij het verschrikkelijke nieuws dat mijn man uitbehandeld was en hij niet meer lang te leven had. De oncoloog raadde ons aan om wat we wilden regelen het nu te doen, terwijl hij nog daar toe in staat was.

In het voorjaar waren wij in de Doarpskeamer in Akkrum geweest, waar Uitvaart Fryslân een 2 daagse uitleg en voorbeelden liet zien van de huidige manier van begraven of cremeren en alles daarom heen.

Hier hadden wij ook Clary Leegstra ontmoet. Die toen al een positieve indruk op ons maakte.

Omdat we een uitvaartverzorger in de hand wilden nemen, die de uitvaart van mijn man geheel naar onze wens zou uitvoeren en waar wij een goed gevoel bij wilden hebben, hebben we Clary uitgenodigd voor een gesprek.

In het verleden hadden wij een paar voorbeelden meegemaakt die geen positieve indruk achter hebben gelaten. Dat maakte dat wij kritisch waren op de uitvaartverzorger die wij in de arm wilden nemen. Duidelijkheid, transparantie en empathie hadden wij hoog in het vaandel.

Bij Clary voelde dit direct heel goed. Zij heeft een offerte gemaakt voor alle wensen die wij hadden. Wij hadden nl geen standaard uitvaart voor ogen. Maar Clary wist dat al onze wensen mogelijk waren en kon onze wensen goed vertalen en met voorstellen komen.

Alles was en lag er klaar voor, zodat op de dagen zelf Clary de regie kon overnemen en precies wist hoe wij het wensten.

Zowel de dag van de condoleance als de dag van ons feest om het leven van mijn man te vieren met daarna de daadwerkelijke crematie zijn uitstekend en waardevol verlopen. Het is gegaan zoals mijn man het graag gezien zou hebben. Ik kijk hier samen met allen die er bij waren met een goed gevoel op terug.

Mijn uitspraak is dan ook geworden: “Ik gun iedereen die met een overlijden te maken krijgt een Clary”